Kalendarium

Så avslutar vi, numera traditionsenligt vår verksamhet med denna Stiftshögtid där vi inbjuder stiftets körsångare att komma och framföra något av kyrkomusikens lite större verk. Vad det blir är i nuläget inte bestämt - mer info kommer.
Notera gärna dagen

Vi välkomnar stiftets korister och körledare att jobba med rösten. Denna röstcoachdag är omvittnad som en injektionsdag i röstvård. 2019 äger denna dag rum i OSBY. Mer info kommer - notera dagen

2019-05-18

Kyrkosångsförbundet i Lunds stift håller årsmöte Lördagen den 18 maj - Vi tycker det numera är tradition att en Kyrkomusikerkör framför något flersatsigt verk i samband med Lördagsmusiken i Domkyrkan - därefter vidtar årsmötesförhandlingar. Mer info kommer.

Dagen är under planering

Håll utkik efter ny info

Lördagen den 6 april 2019 blir det en Barnkördag i Domkyrkan

På programmet: Nattvardsmässan Barn i Guds tid - en genomkomponerad mässa för barnkör, diskantkör och församling, komponerad 2001 av Johan Varen Ugland