Anders Nyberg Kvintessens

En härligt svängande STIFTSHÖGTID i Allhelgonakyrkan, Lund, fick vi uppleva den 13 mars 2011 med en Anders Nyberg i högform och uppemot 250 korister som gav allt.
Anders var på sitt bästa humör när han träffade körsångarna. Vi var inställda på en lång dag - men med en entusiastisk Anders Nyberg kändes den inte lång. Vi började ett första repetitionspass kl. 10.00. Sedan, efter en välbehövlig lunchpaus fortsatte repetitionsarbetet i Lunds Allhelgonakyrka, där vi också träffade den eminenta orkestern samt fyra härliga solister.

Vi visar några foton från repetitionsarbetet samt ett på solisterna under konserten.