Märken och medaljer

Sveriges Kyrkosångsförbund har delat ut utmärkelser sedan 1946, då Musica Sacra togs fram.

Musica Sacra finns som medalj och plakett i olika utföranden. Senare har fem- och tioårsnålar samt förbundsnål tillkommit. Här finns beskrivningar och bilder (öppnas i ny flik).

Utmärkelserna får delas ut till regelbundet deltagande medlemmar i körer och instrumentalensembler samt dirigenter. Kören/ensemblen måste vara ansluten till Sveriges  Kyrkosångsförbund. Läs mer i allmänna bestämmelser (öppnas i ny flik, går att ladda ner också)

Var ute i god tid – vissa beställningar innebär några veckors leveranstid. Vid beställning av Diplom, vänligen ange mottagarens namn och hur många år diplomet ska omfatta.

Beställningen görs via rekvisitionsblankett, som du når HÄR. Den öppnas i ny flik, där man kan skriva ut och/eller ladda ner den.

VIKTIGT!

För beställning av förtjänsttecken och diplom tas kontakt med Fred Windisch i förbundets styrelse,  epost. OBS!! Går ej via någon annan på t.ex. Stiftskansliet, eller förbundskassören OBS!!