Barnkörläger

Barnkörläger på Åhusgården 5-7/8

Lägret vill samla barnkörsångare i Lunds stift till två dagar av inspiration, glädje och sång! 5-7 augusti 2020 på Åhusgården

Vi startar med lunch på onsdagen och avslutar med en sprudlande final i en gudstjänst på fredag kväll med alla deltagande körbarn.
Vi är glada att få välkomna Monica Andersson som musikalisk ledare till lägret i Åhus. Monica har arbetat många år som rytmikpedagog, kyrkomusiker och barnkörledare. Hon har även gjort de omtyckta och spridda sångcollagen för barnkör.

Läs mer här: https://kartverket.se/monica-andersson-musik-och-bild/

Vi tänker oss körbarn i åldrarna ca 10-12år
Åhusgården kan ta emot ca 40 barn. Först till kvarn gäller vid anmälan!
Avgift per barn är 750 kr inkl. mat och logi för hela lägret.

Barnkörsångare i åldern ca 10-12 år.

Tid 5-7/8 2020
Plats Åhusgården Medverkande Monica Andersson m fl
Kostnad 750 kr per barn

Anmälan Senast den 15 april 2020 via denna länk (Kommer inom kort)