Röstcoachdag ”Anti-agingpedagogik” lördagen 25 september.

Röstcoachdag 25 september i Osby

Dagen leds av två pedagoger och det kommer att gå att delta både fysiskt i mån av plats och digitalt (utan begränsningar) genom länk som skickas till de som anmält sitt intresse.

Kontakta maja.malmstrom@svenskakyrkan.se för att anmäla dig!

Röstcoachdag ”Anti-agingpedagogik”
Lördagen 25 september i Osby församlingshem

Röstcoachdagen blir p.g.a. pandemin digital denna gång med en mindre skara körsångare på plats i Osby Församlingshem.
Ledare är Birgitta Mannerström-Molin och Anna Marmvik som båda är certifierade anti-agingpedagoger och tiden är 10.00-15.00. Dagen är kostnadsfri.

Upplägget för dagen:
10.00-12.30 första passet inkl. bensträckarpaus
12.30-13.15 lunch
13.15-14.30 nytt pass och dagen avslutas därefter med en frågestund.

Deltagarna uppmanas att ha en fickspegel och en vinkork med sig för att användas vid vissa övningar.

Anna Marmvik är utbildad sångpedagog och möter sångare i alla åldrar, både vana och nybörjare. Är sedan 2009 verksam i Halmstad där hon undervisar i sång, är frilansande sångerska och leder egna damkören Viva voce. Sedan 2020 anställd körledare i Oskarströms församling.

Birgitta Mannerström-Molin är utbildad sångpedagog och kördirigent, hemhörande i Göteborg. Hon är verksam som körledare i Härlanda församling i Göteborg och gör uppdrag för El Sistema, Göteborgs Symfoniker, Körcentrum Väst med flera.

Birgitta undervisar i körmetodik vid musikhögskolan i Göteborg. 2016 blev Birgitta utsedd till årets barn- och ungdomskörledare.

2021-09-25