Stiftshögtid 2020

Stiftshögtid för barn- och vuxenkörer med uruppförande!
Denna dag uruppförs Per Gunnar Peterssons komposition ”Denna dagen, ett liv” för barnkör, vuxenkör och orkester
Verket är beställt av Kyrkosångsförbundet i Lunds stift och innehåller delar som kan framföras vid många olika tillfällen under kyrkoåret. Läs mer om verket här:
Dagen innehåller även ett större verk för kör och orkester. John Rutters Requiem (Oxford University press).
Två repetitioner äger rum innan den 15 november. Tid meddelas senare. Generalrepetition på eftermiddagen den 15 november.

Målgrupp: Korister och körer anslutna till Kyrkosångsförbundet i Lunds stift.

Vid anmälan uppger körledaren sitt namn och antal S, A, T och B. Det går också bra att anmäla sig som enskild sångare. Ange vilken stämma du tillhör.

Tid: 15 november 2020, klockan 17:00

Plats: Lunds  Domkyrka

Medverkande: Förbundsdirigent Stefan Ekblad, orkester, solister.

Ingen kostnad

Anmälan: Senast den 1 oktober via denna länk

Information och kursansvarig: Stefan Ekblad, 046-71 88 83, Stefan.Ekblad@svenskakyrkan.se
Staffan Plantin, 046-15 55 47, Staffan.plantin@svenskakyrkan.se