Årsmöte 2022

LÖRDAGSKONSERT OCH ÅRSMÖTE

9 april 2022

Kyrkosångsförbundet i Lunds stift välkomnar till årsmöte 9/4 kl. 11 på domkyrkoforum i Lund. Alla medlemmar välkomnas! Enligt tradition föregår årsmötet av lördagskonsert i Domkyrkan kl. 10 där medlemmar i och vänner till förbundet deltar.

Anmälan till årsmötesförhandlingarna (då landgång serveras) görs till förbundsdirigent Stefan Ekblad, stefan.ekblad@svenskakyrkan.se, senast onsdagen den 6 april.

Önskar man medverka i konserten mailar man också sitt intresse till Stefan Ekblad som sänder ut noter. Konserten föregås av repetition kl. 08.30-09.30. Det finns också möjlighet att repetera inför konserten på domkyrkoforum den 5 april kl. 19-21.

Lördagskonsert
Alla kyrkomusiker och körsångare är välkomna att vara med och sjunga på konserten kl 10.00. Vi repeterar tisdagen 5 april 19.00-21.15 i Domkyrkoforum bredvid Domkyrkan. Vi sjunger följande musik:

F. Mendelsohn, Hear my prayer
C. Franck, Dextera Domini
J. Brahms, Geistliches lied

Förbundsdirigent Stefan Ekblad leder kören och ordförande Robert Bennesh sitter vid orgeln.

Anmälan görs till Stefan Ekblad stefan.ekblad@svenskakyrkan.se

Mycket välkomna!

9 april 2022 efter Lördagskonserten (ca kl 11)
Domkyrkoforum i Lund

Kyrkosångsförbundet i Lunds stift håller årsmöte. Årsmötet föregås av Lördagskonserten som dagen till ära består av vokalmusik.

Handlingar till årsmötet finns här:

Verksamhetsberättelse

Årsredovisning