Stiftshögtid för vuxenkörer med uruppförande!

Välkommen till årets Stiftshögtid med uruppförande!

Sjung Gabriel Faurés undersköna Requiem i Lunds domkyrka tillsammans med körsångare från hela stiftet.
Samma dag även uruppförande av tonsättaren Per Gunnar Peterssons musik beställd av Kyrkosångsförbundet i Lunds stift. Dirigent: Stefan Ekblad, biträdande domkyrkoorganist och förbundsdirigent. Repetition konsertdagen 17 november, kl. 13:45 i Domkyrkan. Efter repetitionen serveras korv - numera en omtyckt tradition.

Stiftshögtid/konsert kl. 17:00 i Domkyrkan.

Övriga repetitionstider: Lördag 5 oktober kl. 10:00-15:00 i Mikaelsalen (Krafts torg 12 i Lund). Torsdag 14 november kl. 19:15-21:30 i Domkyrkan.

Noter: Vi använder utgåvan från Oxford University. ECHO-musik erbjuder 20 % rabatt vid beställningar på minst 10 ex. Ordinarie pris 135 kr/st och med rabatt 108 kr/st. För att hitta rätt utgåva skriv följande kod i snabbsök-rutan: LUND-19
Kontakta Stefan Ekblad vid frågor.

Målgrupp
Korister och körer anslutna till Kyrkosångsförbundet i Lunds stift. Det går bra att anmäla sig som enskild sångare eller en kör (eller delar av en kör). Ange vilken stämma du/ni tillhör.

17 november 2019, kl.17:00

Lunds domkyrka

Stefan Ekblad, orkester, solister, etc.

Ingen kostnad

Anmälan Senast den 27 oktober via denna länk> https://anmalan.svenskakyrkan.se/GroupRegistrationForm.aspx?id=10683

Information
Stefan Ekblad, 046-71 88 83, Stefan.Ekblad@svenskakyrkan.se Staffan Plantin, 046-15 55 47, Staffan.plantin@svenskakyirkan.se